Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Препоръчани решения

Свързани линкове

Издаване на сертификати и разрешения в Русия

Как можем да улесним вашия внос и да защитим вашите инвестиции в Русия?

Когато извършвате внос на продукти в Русия, вие трябва да спазвате изискванията на многобройните сложни системи за сертифициране, както и на националните стандарти. В зависимост от естеството на стоките, които планирате да изпратите до Русия или до друга страна от Общността на независимите държави (ОНД), може да ви се наложи да получите едно или повече одобрения.

SGS притежава богат опит и правомощия, за да ви помогне да спазите изискванията на руските стандарти.

В качеството ни на водеща компания за сертифициране в света, ние ви предлагаме ненадминат опит в сферата на изискванията за сертифициране в Русия. Благодарение на нашия статут на акредитиран сертифициращ орган, присъствието ни в най-новия общ списък на Митническия съюз и издадения лиценз от Ростехнадзор, ние разполагаме с уникалната възможност да ви предоставим ресурси и експертни съвети, за да можете да получите необходимите одобрения за достъп до руските пазари.

Управление на инфраструктурните инвестиции

Преди да имате право да стартирате индустриален проект в Русия, свързан със строителство на завод или производствено предприятие, трябва да получите редица одобрения за проектантски, строителни и други технически дейности. Поради тази причина вашият проект може да се нуждае от различни комбинации от разрешения, сертификати, лицензи и други одобрения, преди да имате право да пуснете в експлоатация вашия промишлен обект.

Получаването на тези разрешения може да бъде сложно и да изисква координиране с различни национални и местни органи. Например, за голям инвестиционен проект може да се изискват до 500 разрешителни документа.

Проверка на съответствието на потребителските стоки със стандартите

Като извършваме сертифициране според националните и международните стандарти, ние помагаме на износителите и вносителите на оборудване и потребителски стоки да навлязат на руските и европейските пазари. Ние работим в Русия като акредитиран сертифициращ орган по TR на Митническия съюз (бивш ГОСТ), лицензирана експертна организация, предоставяща услуги по проверка на промишлената безопасност, както и като Нотифициран орган, за да предоставяме верификация на съответствието с Директивите на ЕС, както и други свързани лицензи и акредитации.

Компанията е акредитирана от Ростехнадзор за предоставяне на експертни услуги в областта на промишлената безопасност, а нашите специалисти редовно се подлагат на задължителни процедури по удостоверяване и проверка на квалификацията. Услугите по сертифициране и издаване на разрешителни за руския пазар се координират от нашия експертно-консултативен център.

Консултантски услуги

Нашите експерти предоставят следните консултантски услуги за подпомагане на големи проекти в Русия:

 • Верификация и утвърждаване на проекти
 • Утвърждаване на използваните материали и решения според руските стандарти за дизайн, проектиране и строителство, в това число по въпроси, свързани с екологията и промишлената безопасност
 • Получаване на положително заключение от Главгосекспертиза по проектната документация

Защо да изберете SGS?

Нашите услуги за спазване на регулаторните изисквания ви помагат да се справите с всички трудности, като ви гарантират получаването на необходимите сертификати и разрешения за внос на стоки и изпълнение на индустриални проекти в Русия. В качеството си на водеща компания за инспекция, верификация, сертифициране и изпитване в света, ние ви предлагаме ненадминат опит в областта на руските стандарти. Нашето най-голямо предимство са нашите служители, опит, умения и способността ни да търсим и да намираме решения в необичайни ситуации на международната сцена. Поради тази причина ние можем да ви помогнем да преодолеете пречките и да осигурите по-лесен и по-безопасен подход за изпълнение на вашия проект. Можем да ви помогнем да елиминирате установените прекомерни разходи и забавяния, свързани с проекта, във фазата на подготовка и строителство.

Други предимства на нашите услуги за сертифициране на вносни стоки:

 • SGS е сертифициращ орган, акредитиран по ГОСТ, от 1993 г.
 • Мрежа от 30 филиала на SGS в Европа, Америка и Азия с акредитирани експерти по ГОСТ/Митнически съюз
 • Тясно сътрудничество със съответните органи в Русия
 • Партньорство с акредитирани лаборатории в Русия
 • Достъп до официални бази данни на вече сертифицирани доставчици
 • Решения за сертифициране, съобразени с изискванията на клиента, за комплексни промишлени проекти

Свържете се с нас сега, за да научите как нашата широка гама от услуги може да ви помогне да получите руски сертификати и разрешения за вашите продукти и големи проекти.

SGS AccreditationProduct Certification in RFSGS AccreditationAccreditation certificate of the SGS Vostok Limited Product Certification Body ...

КОНТАКТИ

СЖС БЪЛГАРИЯ ЕООД

 • Цариградско Шосе 115Г
  Мегапарк етаж 6 зона Ц
  София, 1784
  България
 • t   +359 29 10 15
 • f   +359 29 81 81 43
 • e   Напишете ни имейл

Е-абонамент

Регистрирайте се за получаване на публикациите и информационните бюлетини на SGS за събития във вашия регион и по целия свят.
БЪДЕТЕ В КРАКАБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА