Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Препоръчани решения

Свързани линкове

Проследяемост и отзоваване на храни

Как да управлявайте свързаните с хранителни патогени рискове?

Откриването, контрола и отстраняването на ешерихия коли и други хранителни патогени, като салмонела и листерия, е основен фокус на вашите програми за безопасност на храните. Заразяването с който и да било от тях може да има унищожителен дългосрочен ефект, включително смърт.

Ето защо, проследяемостта на всяка суровина, единичен продукт или партида, включени в дадена храна или хранителна верига, на всеки етап от производството, преработката и дистрибуцията, е жизнено важно.

Управлявайте рисковете по цялата хранителна верига с високоефективни услуги по проследяемост и отзоваване от световен лидер

Като водещ в света доставчик на услуги по проследяемост и отзоваване за хранителната индустрия, ние ви предлагаме нашите надеждни познания, най-съвременни ресурси и световна мрежа от лаборатории и професионалисти. В резултат, ние можем да ви помогнем да гарантирате проследяемост на всеки етап и място, навсякъде по света. Нашият богат асортимент от услуги ви позволява да внедрите надеждни системи за проследяемост, използвайки технологии, системи за управление на бази данни и изтегляния на практики.

Ние можем да ви помогнем:

  • да управлявате рискове, защитавате вашия бренд, поддържате потребителското доверие и да намалите потенциалните съдебни искове, внедрявайки ефективни системи за проследяемост и отзоваване на храни
  • да упражнявате по-строг контрол на всеки етап от производството, преработката и дистрибуцията на храни
  • да гарантирате, че информацията относно произхода, преработката, превоза или съхранението на вашите хранителни продукти се регистрира и предава ефективно по цялата ви верига на доставка
  • да внедрите строга програма за изпитване, за да измервате ефективността на практиките за контрол на патогени по цялата ви верига на доставка на храни, с услуги като вземане на проби и микробиологично тестване за патогенни бактерии и гнилостни организми
  • да реагирате бързо в кризисна ситуация и да гарантирате, че дистрибутираните продукти могат да бъдат проследени с ефективна идентификация на клиентите
  • да покриете изискванията на ключовите стандарти за системи за управление на безопасността на храните (FSMS) като ISO 22000 или FSSC 22000, които включват базовите изисквания за FSMS, подпомагащи гарантирането на безопасни вериги за доставка на храни
  • да покриете други стандарти за безопасност на храните на Глобалната инициатива за безопасност на храните (GFSI)
  • да разберете как стандартът ISO 22005:2007 установява принципите и изискванията за проектиране и внедряване на система за проследяемост на храните и хранителните продукти. Открийте също и как той действа като допълнение за организации, внедрили ISO 22000 или FSSC 22000

Свържете се с нас сега, за да обсъдим как можем да ви помогнем да управлявате рисковете, свързани с ешерихия коли и други зарази.

КОНТАКТИ

СЖС БЪЛГАРИЯ ЕООД

  • Цариградско Шосе 115Г
    Мегапарк етаж 6 зона Ц
    София, 1784
    България
  • t   +359 29 10 15
  • f   +359 29 81 81 43
  • e   Напишете ни имейл

Е-абонамент

Регистрирайте се за получаване на публикациите и информационните бюлетини на SGS за събития във вашия регион и по целия свят.
БЪДЕТЕ В КРАКАБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА