Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Публичен Сектор

Категории

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менюто

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менютоНачалоПубличен СекторОценителски услуги

Оценителски услуги

Оценителските услуги на SGS улесняват и насърчават търговията, независимо от конкретния отрасъл или сектор, във всяка точка на земното кълбо.

Нашите оценителски услуги са насочени към насърчаване и улесняване на търговията. Правителствата, на които помагаме да защитят приходите от внос, са винаги загрижени за истинността на декларираната информация за внасяните стоки, особено когато се прилагат преференциални режими за определени продукти. Нашите оценителски услуги включват тарифно класифициране, проучване на трансакцията и проверка на митническата стойност в страната на доставка и/или произход на стоките.

Спектърът на услугите на SGS по търговска проверка и оценка, включително Valitrade, Valunet, последващ одит, проверка на произхода и предекспедиционна проверка ще улесни търговските ви отношения, като намали риска от измами и изгради доверие между вносителите и износителите.

Ние сме член на Международната федерация на контролните агенции (IFIA) и нашите търговски специалисти имат реален опит с търговските общности и местните търговски практики по целия свят, като основната им цел е максимизиране на вашия търговски потенциал във всички сектори и отрасли. Свържете се с нас, за да научите повече.

Напишете ни имейл

КОНТАКТИ

СЖС БЪЛГАРИЯ ЕООД

  • Цариградско Шосе 115Г
    Мегапарк етаж 6 зона Ц
    София, 1784
    България
  • t   +359 88 923 5637
  • f   +359 29 81 81 43
  • e   Напишете ни имейл

Е-абонамент

Регистрирайте се за получаване на публикациите и информационните бюлетини на SGS за събития във вашия регион и по целия свят.
БЪДЕТЕ В КРАКАБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА