Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Публичен Сектор

Категории

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менюто

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менютоНачалоПубличен СекторПътна безопасност и пътно движение Услуги за регулиране на пътното движениеУстройства - тестване, калибриране и проверка

Устройства - тестване, калибриране и проверка

Регулаторните и държавни органи трябва да са сигурни, че такситата работят в съответствие с местното законодателство. Това включва правилното калибриране на броячите в такситата. Като световен лидер в тестването, калибрирането и проверката, SGS разполага със средства и възможности, за да гаратнира, че вашите таксита отчитат правилното разстояние и цени.

Перфектно обучени инспектори извършват тестване на устройствата, като проверяват за скорост, разстояние и калибриране на време. Можем да установим един или повече тестови пунктове за вас във всяка географска точка и да осигурим оборудване и експертен персонал, за да гарантираме, че инспекциите и тестовете се провеждат акуратно и навреме.

Когато сравняваме информацията за вашите таксиметрови броячи, тя може да бъде въведена в отделна централизирана база данни. Можете да използвате информацията, за да отговорите на запитвания на регулационни органи и за интелигентно съответствие за одобрени монтажници на таксиметрови броячи. Напълно съответстващ автопарк дава увереност на регулаторния орган, че пътуването на крайния потребител ще бъде удобно и безопасно и че той ще бъде таксуван в съответствие с одобрената тарифа.

В SGS имаме значителен опит и експерни умения при тестове на водачи и превозни средства. Можете да извлечете полза от централизирана система за информация относно вашите водачи и автопарк, нивата на съответствие и възможността за анализиране на специфични тенденции.

Напишете ни имейл
Automotive ServicesSGS Automotive ServicesAddressing customers across the automotive supply chain - SGS Automotive Services ...

КОНТАКТИ

СЖС БЪЛГАРИЯ ЕООД

  • Цариградско Шосе 115Г
    Мегапарк етаж 6 зона Ц
    София, 1784
    България
  • t   +359 88 923 5637
  • f   +359 29 81 81 43
  • e   Напишете ни имейл

Е-абонамент

Регистрирайте се за получаване на публикациите и информационните бюлетини на SGS за събития във вашия регион и по целия свят.
БЪДЕТЕ В КРАКАБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА