Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Публичен Сектор

Категории

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менюто

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менютоНачалоПубличен СекторПътна безопасност и пътно движение КонсултиранеЗаконови изискванияГаранция за качество и контрол на качество за програми за задължителна инспекция

Гаранция за качество и контрол на качество за програми за задължителна инспекция

Задължителни инспекции, които разглеждат дали бизнес дейностите отговарят на националните стандарти, трябва да свой ред да подлежат на качествен контрол и инспекции за гарантиране на качеството на самите тях. Като приема, че не може да има универсално решение, SGS предлага гъвкава програма за гарантиране на качеството и качествен контрол за задължителна инспекция, която може да се пригоди, за да отговори на местните потребности.  

Контрол на качеството

Основен компонент на нашите инспекции за контрол на качеството е оценката на инспектиращия персонал, за да се гарантира, че той предоставя услуга, която постоянно отговаря както на изискванията на клиента, така и на изискванията на законодателството. Също така целим да очертаем текущи или потенциални слабости при извършването на задължителни инспекции, така че вашият инспектиращ екип да може:

 • Да реагира на промените в работните процеси на клиента, когато и където те настъпват
 • Да бъде достатъчно надежден, за да араптира и развива своите умения, както изискват промените в законодателството - например ако се променят административни процеси

Гарантиране на качеството

Нашите инспекции за гарантиране на качеството очертават начините, по които обучението би могло да подобри процеса на проверка. Ние осигуряваме програми за обучение от ваше име - на място или външно - по такива въпроси като:

 • Критерии за инспекция
 • Актуализации на ИТ системи
 • Административни процеси

Също така отчитаме поддръжката и калибрирането на оборудването, така че да можете да сте сигурни, че уменията и познанията на вашите инспектори се допълват от точна и ефективна технология за проверка.

Свържете се със SGS още сега, за да научите как можем да разработим и осигурим програми, които отговарят на вашите потребности при инспекции. Нашият екип е обучаван и оценяван по същите високи стандарти като онези, които инспектираме, затова можете да сте сигурни, че ще получите първокласно обслужване.

Напишете ни имейл
Automotive ServicesSGS Automotive ServicesAddressing customers across the automotive supply chain - SGS Automotive Services ...
Quality Assurancefor Automotive InspectionSGS Quality Assurance for Automotive InspectionReceiving consistently accurate and impartial inspection - SGS Quality Assurance ...

КОНТАКТИ

СЖС БЪЛГАРИЯ ЕООД

 • Цариградско Шосе 115Г
  Мегапарк етаж 6 зона Ц
  София, 1784
  България
 • t   +359 88 923 5637
 • f   +359 29 81 81 43
 • e   Напишете ни имейл

Е-абонамент

Регистрирайте се за получаване на публикациите и информационните бюлетини на SGS за събития във вашия регион и по целия свят.
БЪДЕТЕ В КРАКАБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА