Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Публичен Сектор

Категории

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менюто

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менютоНачалоПубличен СекторКачество, здраве, безопасност и околна средаУстойчивостУслуги за отпадъци и рециклиранеАнализ на отпадъците

Свързани линкове

Анализ на отпадъците

Вземете разумното решение за отпадните си води с услугите за води и отпадни води от SGS. Обадете се на екипа ни за оценка на отпадъците днес.

Производството на стоки или предлагането на услуги може да доведе до отделянето на остатъчни продукти или опасни отпадъци, които се нуждаят от правилно съхранение. Законът за водите изисква от бизнеса да се съобрази с наредбите за води и да следи стриктно изхвърлянето на отпадни води в потоци и реки.

Нашите лаборатории за изследване на водите осъществяват постоянен анализ за гарантиране на качеството на водата и мониторинг на замърсяването на водата. Ние анализираме Вашите системи за оттичане и дренаж, и работим с Вас за внедряването на практични и изгодни решения за проблемите Ви с отпадните води. Всички наши лабораторни изследвания се извършват в съответствие с признати световни стандарти. Нашите строги стандарти включват изследване за киселини, сяра, цианиди и разтворени метали.

Ние Ви предоставяме сертификат като независимо доказателство, че отпадъците Ви се обработват в съответствие с последните наредби за здраве и безопасност. Ние също така можем да поемем административна отговорност за дейностите свързани с отпадъци, като например осигуряване на транспортни документи и разрешителни при необходимост.

Работейки заедно с Вас, ние преглеждаме най-добрите идеи за управление на отпадъците и предлагаме експертен съвет за широка гама от възможности за изхвърляне и обеззаразяване. Нашите решения са природосъобразни, като в същото време ние постоянно търсим начини за намаляване и рециклиране на отпадъците, за да се контролира и предотврати замърсяването в бъдеще.

Намаляването на Вашите отпадъци и въздействието Ви върху околната среда създава добрър бизнес климат. Партньорството с SGS може да подсили доверието към вас като екелегично отговорен бизнес чрез дългогодишния ни опит и технически експертни познания за ефикасното справяне с Вашите отпадъци. Обадете се на нашия екип днес.

Напишете ни имейл

КОНТАКТИ

СЖС БЪЛГАРИЯ ЕООД

  • Цариградско Шосе 115Г
    Мегапарк етаж 6 зона Ц
    София, 1784
    България
  • t   +359 88 923 5637
  • f   +359 29 81 81 43
  • e   Напишете ни имейл

Е-абонамент

Регистрирайте се за получаване на публикациите и информационните бюлетини на SGS за събития във вашия регион и по целия свят.
БЪДЕТЕ В КРАКАБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА