Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Публичен Сектор

Категории

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менюто

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менютоНачалоПубличен СекторКачество, здраве, безопасност и околна средаУстойчивостСоциална устойчивост

Свързани линкове

Социална устойчивост

Неблагоприятната публичност, особено окръжаващите социални проблеми и общностите, в които работите, могат да причинят щети върху репутацията ви, които да засегнат продажбите и доходността. За да подкрепи икономическата устойчивост и дълготрайната жизненост на вашата фирма, SGS предоставя пълна гама от услуги, които ще ви помогнат да си гарантирате, че вашата социална отговорност е ясна и че отговаряте на всички необходими стандарти за вашия отрасъл.

Ние провеждаме разнообразни одити и верификации спрямо наличните стандарти, като предоставяме съвети и решения за кодекси за поведение, подходящи за вашия бизнес. Ние можем да координираме управлението на вашата верига на доставка, за да съчетаем обучението, одита и верификацията в подкрепа на ефективното управление на социалната отговорност. Ние можем да осигурим постоянен мониторинг и подкрепа, за да си осигурите постоянно съответствие с вашите вътрешни доброволни кодекси, както и със задължителните стандарти.

Работете с нас и се възползвайте от нашата глобална мрежа, за да си гарантирате, че вашите процеси отразяват най-новите добри практики, които ще подпомогнат вашата организация в превръщането й в лидер в социалната отговорност. Обадете са нашите експерти още днес, за да разберете повече.

Напишете ни имейл

КОНТАКТИ

СЖС БЪЛГАРИЯ ЕООД

  • Цариградско Шосе 115Г
    Мегапарк етаж 6 зона Ц
    София, 1784
    България
  • t   +359 88 923 5637
  • f   +359 29 81 81 43
  • e   Напишете ни имейл

Е-абонамент

Регистрирайте се за получаване на публикациите и информационните бюлетини на SGS за събития във вашия регион и по целия свят.
БЪДЕТЕ В КРАКАБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА