Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Публичен Сектор

Категории

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менюто

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менютоНачалоПубличен СекторКачество, здраве, безопасност и околна средаОценка и управление на рискаУправление на сигурносттаTAPA FSR - Изисквания за сигурност на товарите

Свързани линкове

TAPA FSR - Изисквания за сигурност на товарите

За да си гарантирате сигурността на стоките във вашата верига на доставка, внедрете изискванията на TAPA за сигурност на товарите. Бизнесите, съхраняващи стоки с голяма стойност, като фармация, облекло, тютюн, търговия на дребно и хай-тек оборудване, в складове и центрове за дистрибуция, внедряват този стандарт, за да опазят складовете си и тези на транспортните си доставчици.

SGS е одобрена от Асоциацията за защита на транспортирани стоки (TAPA) по цял свят да извършва сертифицирана оценка спрямо техните изисквания за сигурност на товарите. Нашата сертификационна оценка по TAPA включва одит на елементи от целия ви бизнес, включително контрол на достъпа, проверки на служителите, сигурност на периметъра, устройства за защита от проникване, системи за наблюдение, зони за съхранение на стоки с голяма ценност и транзитни забавяния. Процесът на одита разглежда и всякакви проблеми области във вашите складове, центрове за дистрибуция и съоръжения за консолидиране, а също така ви помага да специфицирате минималните мерки за сигурност при шофьорите.

Като ключово звено в управлението на вашата верига на доставка, логистичният сертификат от ТАРА ще демонстрира вашата ангажираност към повишаването и подобряването на сигурността, както и към отговаряне на изискванията на вашите клиенти.

Като водещ в света орган по верификация и сертификация, ние извършваме одити спрямо всички глобални и регионални изисквания за сигурност, включително:

 • ISO 28000 (също с възможност за сертифициране)
 • ИСПТА на TAPA и 
 • C-TPAT

Партньорството със SGS за постигане на сертификат на TAPA за изискванията за сигурност на товарите води до по-добро изпълнение на процесите, повишаване на уменията на персонала и по-устойчиви отношения с клиентите, което на свой ред предоставя едно печелившо конкурентно предимство. Ние сме пазарният лидер в областта на сигурността на транспортирането и веригите на доставка.

Подобрете сигурността на вашата верига на доставка с одит и сертификация по ТАРА от SGS спрямо изискванията за сигурност на товарите.

Напишете ни имейл
Supply Chain Resilience BrochureSupply Chain Resilience Solutions BrochureCreating & Securing Sustainable Business ...
Supply Chain Security White PaperSupply Chain Security White Paper About Supply Chain Security Certification Standards ...

КОНТАКТИ

СЖС БЪЛГАРИЯ ЕООД

 • Цариградско Шосе 115Г
  Мегапарк етаж 6 зона Ц
  София, 1784
  България
 • t   +359 88 923 5637
 • f   +359 29 81 81 43
 • e   Напишете ни имейл

Е-абонамент

Регистрирайте се за получаване на публикациите и информационните бюлетини на SGS за събития във вашия регион и по целия свят.
БЪДЕТЕ В КРАКАБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА