Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Публичен Сектор

Категории

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менюто

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менютоНачалоПубличен СекторКачество, здраве, безопасност и околна средаОценка и управление на рискаЕкологичен прединвестиционнен одит

Свързани линкове

Екологичен прединвестиционнен одит

Екологичният прединвестиционнен одит на SGS Ви помага да идентифицирате потенциалните екологични задължения преди закупуването на нов имот. Обърнете се към нашите специалисти по оценка на въздействието върху околната среда за повече информация.

Преди да вземете замърсен обект или имот с промишлена история, която може да включва замърсяване, Вие ще се възползвате от одит на екологично прединвестиционно проучване. Нашата оценка за въздействието върху околната среда ще Ви помогне да вземете предвид задълженията, когато определяте неговата истинска стойност. Оценката на екологичното прединвестиционно проучване ще предостави разбиране за проблемите със замърсяване на обекта. Ние ще Ви помогнем да определите задълженията за операциите за почистване. Ние също така проучваме потенциала за граждански законови нарушения, които могат да възникнат, включително тези, включващи транзакции за търговски недвижим имот.

Нашето екологично прединвестиционно проучване включва:

 • Екологична оценка на обекта по фаза 1
 • Характеризиращи изследвания по фаза 2
 • Инвентаризация на признати проблеми с околната среда, здравето и безопасността
 • Външна и вътрешна проверка на имотите
 • Разговор със собствениците, обитателите и правителствени представители
 • Физическо вземане на проби и лабораторен анализ
 • анализ на почва и листа

С нашата глобална мрежа от експерти за оценка на въздействието върху околната среда Вие можете да разчитате на нашите професионални услуги за поддръжка на Вас и Вашия бизнес. Тъй като ние сме финансово независими от произвеждащите и търгуващи страни, ние можем да ви предоставим независима и безпристрастна експертиза.

Възползвайте се от нашите ненадминати знания по екологично законодателство и опит в полето на екологичния одит, сертификация, вземане на проби и анализ. Ние предлагаме иновативни решения за предизвикателствата за обеззаразяване на обекта и гарантираме, че Вашите бизнес планове се обработват с крайна цялост и конфиденциалност.

Обърнете се към нашите специалисти по оценка на въздействието върху околната среда за повече информация още днес.

Напишете ни имейл
Environmental ServicesBrochureSGS Environmental Services brochureNo business can afford to take the Environment for granted. ...

КОНТАКТИ

СЖС БЪЛГАРИЯ ЕООД

 • Цариградско Шосе 115Г
  Мегапарк етаж 6 зона Ц
  София, 1784
  България
 • t   +359 88 923 5637
 • f   +359 29 81 81 43
 • e   Напишете ни имейл

Е-абонамент

Регистрирайте се за получаване на публикациите и информационните бюлетини на SGS за събития във вашия регион и по целия свят.
БЪДЕТЕ В КРАКАБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА