Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Публичен Сектор

Категории

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менюто

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менютоНачалоПубличен СекторКачество, здраве, безопасност и околна средаЗдраве и безопасностТрудова и промишлена хигиена

Свързани линкове

Трудова и промишлена хигиена

Защитата на здравето на Вашите работници от от особено значение за тяхната лична безопасност и за Вашият фирмен имидж. SGS предлага услуги за жилищна и промишлена хигиена, за да защитите Вашите работници и да предпазите Вашия бизнес.

Вашето работно място може да е изложено на газове и радиация, както и на проблеми с контролирането на температурата, шума и микрозамърсителите. Нашите екипи за услуги по околна среда могат да предоставят цялостен преглед на зоните на работа, където здравето и безопасността трябва да бъдат прегледани. 

Ние използваме национални стандарти, за да направим изпитване за широка гама от замърсители. Основавайки се на нашите тестови резултати, ние предоставяме план за адресиране на проблеми, които открием на Вашето работно място.

За извършването на бърз анализ на място още днес се обадете на нашия екип и направете работното си място по-чисто и по-безопасно за Вашите хора.

Напишете ни имейл

КОНТАКТИ

СЖС БЪЛГАРИЯ ЕООД

  • Цариградско Шосе 115Г
    Мегапарк етаж 6 зона Ц
    София, 1784
    България
  • t   +359 88 923 5637
  • f   +359 29 81 81 43
  • e   Напишете ни имейл

Е-абонамент

Регистрирайте се за получаване на публикациите и информационните бюлетини на SGS за събития във вашия регион и по целия свят.
БЪДЕТЕ В КРАКАБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА