Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Публичен Сектор

Категории

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менюто

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менютоНачалоПубличен СекторКачество, здраве, безопасност и околна средаОколна средаВодаИзследвания на промишлени и отпадни води

Свързани линкове

Изследвания на промишлени и отпадни води

Изследването на промишлени и отпадни води от SGS може да Ви помогне да защитите Вашата околна среда и да ограничите замърсяването с отпадни води.

За да отговори на регулаторните изисквания, Вашият бизнес трябва да ограничи изхвърлянето на отпадни води в околната среда. Нашият анализ на отпадните води ще Ви помогне при удовлетворяването на всички регулаторни ограничения. Внедряването на план за управление на околната среда може да допринесе за Вашата бизнес репутация, демонстрирайки ясна ангажираност за постигането на резултати за чиста околна среда. Нашият анализ на промишлени отпадни води ще Ви помогне да поставите висок еталон за Вашата промишленост.

Нашата репутация за надеждни и бързи резултати се основава на дългогодишен опит и работа с различни браншове. Ние изследваме състава на отпадната вода, анализирайки Вашите проби по отговорен и точен начин за тяхното химично, биохимично или микробиологично качество. Нашите лаборатории Multilab ® използват най-актуалните одобрени методи за вземане на водни проби с операции, предназначени да се грижат за опазването на природната среда.

Нашите експертни анализи включват:

 • Микробиологични, бактериологични, екотоксикологични тестове, както и тест за радиоактивност
 • Биотични индекси за проверка на нивата на микроорганизми
 • Контролирани неорганични (аниони, метали, хранителни вещества) и органични замърсители (разтворители, минерално масло, въглеводороди, пестициди)
 • Нужда от химически и органичен кислород, алкалност и проводимост
 • Диагностика на канализационни и дъждовни води
 • Проверка на канализационни системи с най-модерната видео техника  
 • Индекси за определяне на броя на безгръбначни, водни червеи и риба

Ако бъдат открити нива на замърсяване, ние можем да проучим корективните мерки, като например обработка на замърсителите и да Ви предложим технически съвет за пречистване на отпадните води.

Нашите екипи са международни признати и акредитирани, за да Ви помогнат да отговорите на най-високите екологични стандарти - обадете ни се днес.

Напишете ни имейл
Environmental ServicesBrochureSGS Environmental Services brochureNo business can afford to take the Environment for granted. ...

КОНТАКТИ

СЖС БЪЛГАРИЯ ЕООД

 • Цариградско Шосе 115Г
  Мегапарк етаж 6 зона Ц
  София, 1784
  България
 • t   +359 88 923 5637
 • f   +359 29 81 81 43
 • e   Напишете ни имейл

Е-абонамент

Регистрирайте се за получаване на публикациите и информационните бюлетини на SGS за събития във вашия регион и по целия свят.
БЪДЕТЕ В КРАКАБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА