Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Публичен Сектор

Категории

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менюто

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менютоНачалоПубличен СекторКачество, здраве, безопасност и околна средаОколна средаПочваМониторинг за пропадане на депа

Свързани линкове

Мониторинг за пропадане на депа

Сметищата могат да имат риск от солидно повърхностно потъване на отпадъци. SGS предлага акредитиран мониторинг за пропадане на повърхността на депата, за да гарантира, че Вашето място е безопасно и работи за Вашето бъдеще. Обадете ни се още днес.

Депата могат да са сложни и да изискват постоянен мониторинг, за да се поддържа продуктивната и безопасна работа. Уплътняването на депото може да е продължителен риск. Освен ако не се поставят подходящи подпорни системи, изместването на тежките отпадъци и подземните емисии газ могат да причинят срутване на структурата. Строежът на такова място може да опасен и да изисква пълна оценка на риска, за да сте сигурни, че е безопасно в бъдеще. Нашият екип за мониторинг за пропадане на повърхността на депата работи с Вас, за да гарантира, че разполагате с цялата необходима информация, за да отговорите на законовите норми и проектирате най-подходящите планове за строителни основи.

Нашите услуги за мониторинг за пропадане на повърхността на депата включват:

 • Инсталиране на пиезометри за отчитане на инфилтрат
 • Мониторинг на място за биогазове (метан и други)
 • Измерване на въздуха и миризмите
 • Вземане на проби на повърхностите води за определяне на нивата на замърсителя

За да защитите Вашето място и да избегнете скъпи действия за почистване, Вие се нуждаете от подробен план за мониторинг, изготвен от експерти в тази област. Нашите акредитирани екипи по околна среда ще работят с Вас като идеален независим одитор и съветник. Има много техники и иновативни идеи, които можем да разгледаме заедно, за да отговорят на Вашите планове за мястото сега и в бъдеще. Обадете се на нашия екип от експерти още днес.

Напишете ни имейл

КОНТАКТИ

СЖС БЪЛГАРИЯ ЕООД

 • Цариградско Шосе 115Г
  Мегапарк етаж 6 зона Ц
  София, 1784
  България
 • t   +359 88 923 5637
 • f   +359 29 81 81 43
 • e   Напишете ни имейл

Е-абонамент

Регистрирайте се за получаване на публикациите и информационните бюлетини на SGS за събития във вашия регион и по целия свят.
БЪДЕТЕ В КРАКАБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА