Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Публичен Сектор

Категории

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менюто

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менютоНачалоПубличен СекторКачество, здраве, безопасност и околна средаОколна средаОценка на въздействието върху околната среда и управление на околната средаОценка на влиянието върху околната и социалната среда

Свързани линкове

Оценка на влиянието върху околната и социална среда

Оценките на влиянието върху околната среда от и оценките на екологичното и социално влияние от SGS помагат на Вашия бизнес да спомогне за местното развитие, докато намалявате влиянието върху околната среда. Обадете се на нашите опитни екипи днес, за да разберете как.

Като водеща в света организация за инспекция ние играем проактивна роля в опазването на нашата околна среда чрез предлагането на богата гама от изпитвания, за да гарантираме екологични продукти и услуги. Ние също извършваме оценки за въздействието върху околната и социална среда, за да определим как Вашите бизнес дейности влияят на Вашето местно общество и на по-широката околна среда.

Ние осъществяваме оценка на въздействието върху околната и социална среда, за да определим как Вашите бизнес дейности въздействат на Вашето местно общество и на по-широката околна среда.

За подробна оценка на Вашата екологична работа мжоете да се възползвате от най-модерните уреди за лаборатории и мониторинг. Нашите акредитирани, опитни техници имат експертните познания, за да предложат иновативни решения за всички предизвикателства, които Вашата организация среща. Ние предлагаме Ви предлагаме насоки в спазването на екологичните норми и намаляването на Вашето влияние върху околната среда.

Оценката на въздействието върху околната и социалната среда показва Вашата ангажираност да доведете до положително влияние върху околната среда и общността, в която се намирате.

Обадете се на нашите акредитирани екипи по оценка на въздействието върху околната среда за повече информация още днес.

Напишете ни имейл
Environmental ServicesBrochureSGS Environmental Services brochureNo business can afford to take the Environment for granted. ...

КОНТАКТИ

СЖС БЪЛГАРИЯ ЕООД

  • Цариградско Шосе 115Г
    Мегапарк етаж 6 зона Ц
    София, 1784
    България
  • t   +359 88 923 5637
  • f   +359 29 81 81 43
  • e   Напишете ни имейл

Е-абонамент

Регистрирайте се за получаване на публикациите и информационните бюлетини на SGS за събития във вашия регион и по целия свят.
БЪДЕТЕ В КРАКАБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА