Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Публичен Сектор

Категории

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менюто

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менютоНачалоПубличен СекторКачество, здраве, безопасност и околна средаОколна средаВъздух, прах, шум, миризми и вибрацииМониторинг газ почва

Свързани линкове

Мониторинг газ почва

Извършването на измервания на почвения въздух на място дава възможност да се направи бърза оценка за замърсяване на обекта. Източникът на замърсяване може да се проследи и съответно да се оцени и приложи програма за възстановяване на почвата. Свържете се с екипа на SGS за мониторинг на почвен въздух за план за действие още днес.

Ние предлагаме пълно хидрогеоложко проучване, като вземаме под внимание целия терен наоколо и водоизточниците. Така не се пречи на вземането на проби и води до по-точни резултати. То показва и къде е възможно замърсителите от почвата на Вашия обект да проникват в подпочвените води.
При нашата методология се използват сонди, а не копаене на сондажи, което свежда до минимум нарушаването на почвата. Процесите са бързи и рентабилни, което Ви позволява да извършвате ежедневните си дейности, без да се предизвикват скъпоструващи прекъсвания.

Като световна водеща компания по извършване на инспекции, ние сме Вашият идеален, независим партньор. Нашата цел е да Ви помогнем да запазите конкурентните предимства на Вашия бизнес с новаторски и енергийно ефективни решения. Свържете се нашия акредитиран екип още днес и разберете как можем да Ви помогнем.

 

Напишете ни имейл
Environmental ServicesBrochureSGS Environmental Services brochureNo business can afford to take the Environment for granted. ...

КОНТАКТИ

СЖС БЪЛГАРИЯ ЕООД

  • Цариградско Шосе 115Г
    Мегапарк етаж 6 зона Ц
    София, 1784
    България
  • t   +359 88 923 5637
  • f   +359 29 81 81 43
  • e   Напишете ни имейл

Е-абонамент

Регистрирайте се за получаване на публикациите и информационните бюлетини на SGS за събития във вашия регион и по целия свят.
БЪДЕТЕ В КРАКАБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА