Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Публичен Сектор

Категории

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менюто

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менютоНачалоПубличен СекторКачество, здраве, безопасност и околна средаОколна средаВъздух, прах, шум, миризми и вибрацииМониторинг на летливи токсини във въздуха чрез мометно вземане на проби

Свързани линкове

Мониторинг на летливи токсини във въздуха чрез моментно вземане на проби

Един от най-надеждните методи за проверка за летливи органични съединения (ЛОС) във въздуха е чрез моментно измерване SGS има опит в този стандартен за промишлеността метод и може с точност да определи качеството на въздуха чрез услугите за измервания с кутии. Ако искате да се убедите, че Вашият въздух е издържал теста, обадете се на акредитирания ни екип днес.

Летливите органични съединения (ЛОС) се отделят от редица източници - промишлени процеси на открито, продукти и устройства, строителни материали и оборудване. Голяма част от емисиите са токсични и могат да нараснат в слабо проветриви зони, което води до т.н. „синдром на болната сграда“. Дългосрочното въздействие може да окаже неблагоприятен ефект върху здравето на Вашата работна сила, засягайки ежедневната производителност и Вашата годишна печалба. Някои ЛОС, например хлорофлуоровъглеродите, са забранени или строго контролирани за количествата, на които работниците могат да се излагат на работното място. За да сте сигурни, че отговаряте на всички регулаторни изисквания и предоставяте безопасно работно място, доверете ни се, за да ръководим програмата Ви за мониторинг на въздуха.

Най-добрият начин за измерване на ЛОС е събирането на проби от въздуха през определен период от време, използвайки вакумни кутии. Кутиите се транспортират лесно, позволявайки лабораторен анализ на пробата от дадено място. Те могат да се използват за анализиране на много места, чрез употребата на същата система, което ги прави рентабилни за работа на няколко места, които изискват съгласувани решения. За разлика от други тестове, този метод намалява въздействието на водните пари, като по този начин се подобрява точността на резултатите.

Отчетите могат да се използват при регулаторни проверки и одити. Като водеща компания за надзор на световно ниво, нашите акредитирани екипи за проверка ще се погрижат за Вашия план за управление на околната среда, позволявайки Ви да се фокусирате върху основния си бизнес.

Нашата широка гама от новаторски, поръчкови решения може да включи по-добро проектиране на сградата, подобрена вентилация и климатизация на вътрешните помещения, както и контролиране на емисиите в откритото работно пространство. Ние също така ще Ви предоставим устойчив план за поддръжка, за да се гарантира чисто работно място в бъдеще.

Свържете се с нас за среща днес, за да се погрижим за качеството на въздуха на Вашето работно място.

Напишете ни имейл
Environmental ServicesBrochureSGS Environmental Services brochureNo business can afford to take the Environment for granted. ...

КОНТАКТИ

СЖС БЪЛГАРИЯ ЕООД

  • Цариградско Шосе 115Г
    Мегапарк етаж 6 зона Ц
    София, 1784
    България
  • t   +359 88 923 5637
  • f   +359 29 81 81 43
  • e   Напишете ни имейл

Е-абонамент

Регистрирайте се за получаване на публикациите и информационните бюлетини на SGS за събития във вашия регион и по целия свят.
БЪДЕТЕ В КРАКАБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА