Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Публичен Сектор

Категории

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менюто

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менютоНачалоПубличен СекторРешения за електронно правителство

Свързани линкове

Решения за електронно правителство

Държавите по света стартират амбициозни правителствени програми и ползите от тях са добре известни, като възможност за обмен на информация на заинтересованите страни и електронен публичен достъп до услуги в областта на данъците, управлението на земята, бизнес регистрацията, електронното здравеопазване, електронните поръчки и електронното заплащане. Запознаване на заинтересованите страни с тези програми е сложно предизвикателство, което изисква опит, познаване на местните условия и технологична подготовка.

В SGS ние работим с технологични компании, които специализират в сферата на държавната администрация и които разбират сложността на обединяването по електронен път на различните държавни институции. Ние ще финансираме, доставяме и задействаме правителствени решения, съобразени конкретно с вашата среда и отговарящи на нуждите ви за взаимодействие от типа бизнес-бизнес (B2B), потребители-бизнес (C2B) и граждани-граждани(C2C), както и ще удовлетворим други обществени нужди. Научете повече.

Напишете ни имейл

КОНТАКТИ

СЖС БЪЛГАРИЯ ЕООД

  • Цариградско Шосе 115Г
    Мегапарк етаж 6 зона Ц
    София, 1784
    България
  • t   +359 88 923 5637
  • f   +359 29 81 81 43
  • e   Напишете ни имейл

Е-абонамент

Регистрирайте се за получаване на публикациите и информационните бюлетини на SGS за събития във вашия регион и по целия свят.
БЪДЕТЕ В КРАКАБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА