Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Устойчивост в SGS

Вярваме, че можем действително да допринесем за устойчив начин на живот.

Устойчивият подход в SGS не се отнася само за намаляване на въглеродните емисии, за поддържане на най-високите професионални стандарти, както и за осигуряване на удовлетворяващ професионален живот на нашите служители. Ние също така се стремим да увеличим до максимална степен положителното въздействие на нашия бизнес върху обществото. Предлаганите от нас услуги са насочени към подкрепа на доверието и прозрачността както в бизнеса, така и в публичния сектор. Нашата мрежа прилага добрите практики за повишаване глобалната стойност на продуктите, а всеотдайната работа на нашите служители поддържа фокуса ни върху местните общности. Освен това, много от предлаганите от нас услуги са пряко свързани с устойчивостта, като например стандартите за околната среда и безопасността на продуктите.

Тази година нашият доклад за устойчиво развитие е изцяло онлайн. Надяваме се, че това ще даде възможност на повече заинтересовани страни да преразгледат начина, по който управляваме устойчивостта и нашата работа. Докладът е наличен на английски език на SGS.com заедно с информация за подхода ни към устойчивостта, както и с примери за нашите местни инициативи.
КОНТАКТИ

СЖС БЪЛГАРИЯ ЕООД

  • Цариградско Шосе 115Г
    Мегапарк етаж 6 зона Ц
    София, 1784
    България
  • t   +359 29 10 15
  • f   +359 29 81 81 43
  • e   Напишете ни имейл

Е-абонамент

Регистрирайте се за получаване на публикациите и информационните бюлетини на SGS за събития във вашия регион и по целия свят.
БЪДЕТЕ В КРАКАБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА