Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Кариери

Студенти и висшисти

Международен опит, модерни технологии и работа с клиенти в глобален мащаб - това са само част от предимствата на кариерното развитие в SGS. Вярваме на нашите служители и ги подкрепяме. Също толкова важно е, че нашите служители могат да ни вярват за това, че ще им осигурим необходимите ресурси и възможности, за да развиват своите умения и пълния си потенциал.

Иновативни и с предприемачески дух

Новаторското и смело мислене е истинската сила на нашия бизнес - то ни осигурява преднина пред конкуренцията. Ето защо Ви насърчаваме да развивате предприемаческа нагласа. Даваме Ви свободата да бъдете креативни и да опитвате да правите неща, които никога преди не са били правени. Запознайте се с някои от нашите служители.

Пазарен лидер

Силна, стабилна и динамична, SGS е безспорният лидер в областта на проверката, верификацията, тестването и сертифицирането. Ето някои примери за това какво предлагаме:

 • Извършваме изпитвания, за да установим чистотата на водата в отдалечени африкански села или тестваме говеждо месо в Бразилия, за да гарантираме, че е безопасно за консумация
 • Извършваме изпитвания на семена, на които фермерите в Америка могат да разчитат, за да получат най-високия възможен добив от култури, които са устойчиви на заболявания
 • Гарантираме безопасността на пътищата в Германия, по които майките могат безопасно да транспортират децата си
 • Удостоверяваме, че минните дейности функционират по възможно най-екологично устойчив начин.

С едно наистина международно присъствие, силни лидерски позиции и ненадмината пазарна репутация, ние сме 100% отдадени на това да развиваме Вас, нашият най-силен актив.

Вижте какво казват нашите млади служители за това, какво е да работиш за SGS.
Ralph Alfred Aguilar
Ralph Alfred Aguilar
Laboratory Analyst
Mariana Da Matta
Mariana Da Matta
Execution Analyst
Matthew McGarrity
Matthew McGarrity
Technical ManagerКОНТАКТИ

СЖС БЪЛГАРИЯ ЕООД

 • Цариградско Шосе 115Г
  Мегапарк етаж 6 зона Ц
  София, 1784
  България
 • t   +359 29 10 15
 • f   +359 29 81 81 43
 • e   Напишете ни имейл

Е-абонамент

Регистрирайте се за получаване на публикациите и информационните бюлетини на SGS за събития във вашия регион и по целия свят.
БЪДЕТЕ В КРАКАБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА