Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Кариери

Подбор на служители и работни места

Спечелила доверието навсякъде по света, компанията SGS се превърна в лидер на пазара, тъй като всички ние вложихме целия си ентусиазъм, самочувствие и новаторство в ежедневната си работа. Насърчаваме прилагането на нови идеи и привличаме хора, които харесват предизвикателствата в нашата работа и са отдадени на това да Ви помогнат да постигнете пълния си потенциал.

Постоянното подобряване на нашите бизнес резултати зависи от нашите служители. Стремим се да предоставим на нашите служители разнообразни и стимулиращи практически знания, които те получават при смяна на позициите, при работа в различни подразделения и на различни континенти, а когато е възможно, при увеличаване на контактите с клиентите. Благодарение на опростената ни структура всеки служител се радва на популярност и признание.

Процес на подбор на служители

Разберете как работи нашият процес на подбор на служители, какви са стъпките, които трябва да предприемете, и какво можете да очаквате

Съвети при интервю

Подобрете шанса си за успех с някои съвети и идеи за това как най-добре да представите уменията и опита си по време на интервю.

Често задавани въпроси

Получете отговор на най-често задаваните въпроси относно подбора на служители в SGS.

Присъединете се към SGS, кандидатствайте още сега!
КОНТАКТИ

СЖС БЪЛГАРИЯ ЕООД

  • Цариградско Шосе 115Г
    Мегапарк етаж 6 зона Ц
    София, 1784
    България
  • t   +359 29 10 15
  • f   +359 29 81 81 43
  • e   Напишете ни имейл

Е-абонамент

Регистрирайте се за получаване на публикациите и информационните бюлетини на SGS за събития във вашия регион и по целия свят.
БЪДЕТЕ В КРАКАБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА