Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Кариери

Запознайте се с нашата култура

Като глобален бизнес способността ни да разбираме, приемаме и работим в един мултикултурен свят е от съществено значение за нашия бизнес успех и дългосрочната устойчивост.

Ние в SGS се стремим да намерим правилния човек за правилната позиция. Освен това, ние обръщаме внимание на потребностите на всеки човек, като помагаме за създаването на условия, които насърчават иновациите и реализирането на потенциала. За тази цел ние насърчаваме служителите ни да работят в различни отдели, географски местоположения и култури по време на цялата им кариера.

Освен личностното развитие ние също така насърчаваме всички наши служители да носят отговорност за работата си и да вярват в своите цели, амбиции и корпоративни ценности по начин, който да ги вдъхнови, за да тласнат бизнеса напред активно и да постигнат успех. .

Ние се стремим да обединяваме хора с различен произход, култура и начин на мислене, които да изградят ценен ресурс от талант, гледни точки и разнообразен и професионален опит.

 
КОНТАКТИ

СЖС БЪЛГАРИЯ ЕООД

  • Цариградско Шосе 115Г
    Мегапарк етаж 6 зона Ц
    София, 1784
    България
  • t   +359 29 10 15
  • f   +359 29 81 81 43
  • e   Напишете ни имейл

Е-абонамент

Регистрирайте се за получаване на публикациите и информационните бюлетини на SGS за събития във вашия регион и по целия свят.
БЪДЕТЕ В КРАКАБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА