Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Кариери

Кариери в SGS

100% SGS

Изградете кариера в SGS

Спечелила доверието навсякъде по света, компанията SGS се превърна в лидер на пазара, тъй като всички ние вложихме целия си ентусиазъм, самочувствие и новаторство в ежедневната си работа. Нашите дейности достигат до всяка точка на земното кълбо в широк спектър от отрасли.

Нашите служители работят с ентусиазъм и всеотдайност. Насърчаваме прилагането на нови идеи и привличаме хора, които харесват предизвикателствата в нашата работа. Работете за нас и ще Ви гарантираме стопроцентова ангажираност, за да развиете пълния си потенциал.

Благодарение на нашето присъствие по цял свят, може да развиете кариерата си в международен мащаб. Нашите служители имат възможност да работят в различни области на бизнеса в чужбина, имат достъп до глобално портфолио от клиенти, както и възможност да се докоснат до различни култури и начин на мислене.

Можете да разгледате, да прочетете за разнообразните ни бизнес дейности, да разберете как протичат процедурите за подбор и кариерно развитие, както и да разберете направо от нашите служители какво е да се работи за нас. Очакваме да се свържете с нас.
КОНТАКТИ

СЖС БЪЛГАРИЯ ЕООД

  • Цариградско Шосе 115Г
    Мегапарк етаж 6 зона Ц
    София, 1784
    България
  • t   +359 29 10 15
  • f   +359 29 81 81 43
  • e   Напишете ни имейл

Е-абонамент

Регистрирайте се за получаване на публикациите и информационните бюлетини на SGS за събития във вашия регион и по целия свят.
БЪДЕТЕ В КРАКАБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА