Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Минно дело

Категории

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менюто

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менютоНачалоМинно дело

Преглед

Нашите познания по минна промишленост ни поставят в челото на отрасъла. Независимо дали имате нужда от технически консултации относно процесите на производството на стомана, от стратегическо партньорство в търговията с въглища и кокс, или от насоки за намаляване на риска, максимизиране на печалбите или подобряване на ефективността в добива на благородни или неблагородни метали, ние сме на пълно разположение с нашата международна услуга.

Услуги на SGS за минната промишленост и рудодобива: осигуряват конкурентно предимство за Вашата компания.

В един свят на глобализация, напредък на технологиите, засилена регулация и колебливи пазари, проучвателната и минната промишленост се сблъскват с по-сложни от когато и да било предизвикателства.

За да Ви помогне да посрещнете тези предизвикателства, SGS предлага широка гама от услуги, които обхващат проучване, разработка и проектиране на технологично оборудване, производство, индустриални приложения, извеждане от експлоатация и закриване. Като Ваш стратегически партньор, ние Ви предлагаме услуги по изпитване, технологии, търговия и консултации, за да Ви помогнем за постигане на по-висок растеж и компактна ефективност, да увеличите Вашата скорост към пазара и да намалите риска. Нашите отраслови специалисти могат да помогнат да извлечете максимална полза от развитието на пазара и напредъка в технологиите, като Ви дават възможност максимизирате възможностите и да останете пред Вашите конкуренти.
 
За да посрещнем предизвикателствата на този динамичен сектор, ние непрекъснато разширяваме нашите услуги, предлагани по цялата ни глобална мрежа от отраслови специалисти и най-модерни съоръжения, които Ви осигуряват конкурентно предимство на всеки етап.

Експертни услуги от ангажиран професионалист в отрасъла

На етапа на проучване ние предлагаме широка гама от услуги, включително геохимични тестове, изчисляване на запаси и технически доклади, геометалургия, предварителна технико-икономическа проверка и разработване на схеми на технологичния процес, пилотни и екологични услуги. Нашите специалисти са на разположение, за да Ви посъветват за най-подходящите за Вашия проект технологии и да осигурят данни и схеми на технологичния процес за подпомагане на хода на Вашия проект.

За стартиращи и действащи мини, SGS предоставя цялостен пакет от услуги, включващи лаборатории на място, пречистване на води, въвеждане в експлоатация и заводска оперативна подкрепа, консултации по процесите, отстраняване на слабите места, оптимизация на оборудване и експертни системи.

По време на етапите на разработка и предпроизводство нашите технически експерти съчетават познанията по металургия с нашия опит в разработките и проектирането на технологично оборудване, за да предоставят навременни, доказани и рентабилни решения за малки проекти за разширение, модернизация, построяване и преоборудване на заводи.

Нашите услуги по инспекция и вземане на проби, подкрепят купувачите, както и продавачите на товари с голяма стойност.  Ние извършваме инспекции на товари и плавателни съдове, изпитване на оборудването за мониторинг на складовите и търговски анализ.

Наред с предоставянето на пълна гама стандартни услуги по анализ и изпитване, ние можем да осигурим най-съвременните мобилни лаборатории и дори да инсталираме и екипираме лаборатории на място, за да Ви предоставим Ваши собствени съоръжения за изпитване навсякъде по света.

Етичен партньор в минната промишленост

С нашата глобална мрежа от отраслови специалисти и най-съвременни съоръжения, SGS предоставя доверени услуги от трета страна за проучвателни фирми, миннодобивни компании, финансови организации и правителства по целия свят. Партньорството със SGS Ви осигурява независим, етичен партньор, на когото можете да се доверите, че ще осигури прозрачно и безпристрастно съдействие, за да Ви помогне да просъществувате в този предизвикателен сектор.

Свържете се с нас още днес, за да откриете по какъв начин нашата богата гама от услуги би могла да Ви бъде от помощ.

SGS Minerals Access SheetSGS Minerals Access Sheet(PDF 261 KB) ...
Minerals Contact CardLab ContactsMinerals Contact CardThe minerals contact card is a comprehensive directory listing of exploration, analytical, metallurgical and engineering services laboratories around ...
Coal Contact CardLaboratory ContactsCoal Contact CardCoal Laboratory Contacts ...

КОНТАКТИ

СЖС БЪЛГАРИЯ ЕООД

  • Цариградско Шосе 115Г
    Мегапарк етаж 6 зона Ц
    София, 1784
    България
  • t   +359 29 10 15
  • f   +359 29 81 81 43
  • e   Напишете ни имейл

Е-абонамент

Регистрирайте се за получаване на публикациите и информационните бюлетини на SGS за събития във вашия регион и по целия свят.
БЪДЕТЕ В КРАКАБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА