Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Логистични Операции

Категории

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менюто

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менютоНачалоЛогистични Операции

Свързани линкове

Преглед

Ние Ви помагаме да намерите иновативни решения, за да подпомогнем развитието и растежа на Вашия бизнес чрез намиране на начини да накарате процесите си да работят по-добре, по-лесно, по-бързо или по-изгодно. Нашите специалисти проучват действието на взаимосвързаните процеси, които играят жизненоважна роля в производството на Вашия продукт. Чрез използване на различни средства и технологии, ние можем да помогнем за рационализиране на дейността и подобряване на операционната ефективност, подкрепени с специализирани логистични консултации.

Логистични услуги: SGS ще ви помогне да пуснете Вашите стоки в движение.

Каквото и да е, където и да трябва да отиде, и по какъвто и начин да трябва да стигне до там, SGS може да Ви помогне да управлявате Вашите логистични операции в срок и по бюджет. Ние предлагаме цялостен пакет от услуги, разработени с цел да улеснят процеса на спедиция, независимо дали по море, по релси или по шосе – включително разнообразни услуги по внос и износ.

Например, когато превозвате стоки, Вие искате те да пристигнат по местоназначение във вида, в който са заминали. Ако нещо се е объркало, какво е било то?  Кражба? Случайна повреда? Нашите услуги могат да помогнат за предотвратяване и диагностика на подобни проблеми.

Нашите транспортни услуги обхващат морски услуги, като услуги за товари и плавателни съдове, заводски и терминални операции (PTO), услуги по контрол на вноса и международен обмен на митнически данни. Ако придвижвате товари по релси или по шосе, ние предлагаме и основни услуги като наемане на персонал за терминали и услуги по управление на платформени кантари.

Превозът на контейнери поставя свои специфични предизвикателства, поради което ние сме разработили услуги, насочени към тази конкретна област на транспортирането на товари.  Ние можем да предложим, например, инспекции на ISO цистерни, инспекции на варели и за чистота, услуги за предварителна информация за товари и за контрол на вноса.

Наред с логистичните услуги, ние предлагаме също и широка гама от услуги по одит, сертификация и обучение – всички предназначени да Ви помогнат да управлявате един по-добър бизнес.

Ние можем да предложим също и услуги по управление на риска, действия при извънредни ситуации и управление на произшествия, изпитване на опаковки и обработка, и качество, здраве, безопасност и околна среда (QHSE).

SGS е водеща световна компания за изпитване инспекция, сертификация и верификация с богат опит, експертни умения и глобален обхват. Независимо дали сте превозвач или спедитор, или редовно използвате логистични услуги, свържете се с нас днес, за да разберете как нашата широка гама от услуги в областта логистиката може да помогне на Вашата компания.

 

КОНТАКТИ

СЖС БЪЛГАРИЯ ЕООД

  • Цариградско Шосе 115Г
    Мегапарк етаж 6 зона Ц
    София, 1784
    България
  • t   +359 29 10 15
  • f   +359 29 81 81 43
  • e   Напишете ни имейл

Е-абонамент

Регистрирайте се за получаване на публикациите и информационните бюлетини на SGS за събития във вашия регион и по целия свят.
БЪДЕТЕ В КРАКАБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА