Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Промишлено Производство

Категории

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менюто

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менютоНачалоПромишлено Производство

Свързани линкове

Преглед

Нашият международен екип от инженери подкрепя целостта, безопасността и надеждността на Вашите активи, оборудване и дейности с творчески технически решения. Ние даваме консултации по изпълнение на стратегията за растеж и най-добрите пазарни практики за промишлено производство и търговия, провеждайки тестове и оценки на съответствието, за да гарантираме, че процесите и проектите отговарят на всички изисквания за качество и изпълнение, и да минимизираме въздействието на промишлеността върху околната среда.

Промишлено производство: SGS може да Ви помогне да го осъществявате.

Промишленото производство обхваща множество области на бизнеса – от фармацевтичните продукти до селскостопанските машини, от аерокосмическата промишленост до автомобилостроенето, и всичко между тях. Производството е неизменно сложно, изисква огромно внимание към  стандартите и регламентите, трябва да спазва законодателството по  отношение на качеството, здравето и безопасността, а често – и  международните разпоредби.

В SGS ние разполагаме с пълен пакет от услуги за подпомагане на нормалното протичане на производствените процеси – независимо дали произвеждате компоненти или готови продукти за директна продажба на потребителите. Като водеща световна компания за изпитване, сертификация, верификация и инспекция, ние познаваме бизнеса на производството от контрола върху процесите до логистиката.

Свържете се с нас и ще откриете, че ние предлагаме услуги като изпитване на материали, сертификация на продукти, проектиране на металургията и процесите, заводска и оперативна подкрепа, контрол на качеството и сертификация на системи за управление. Благодарение на своя опит и широкоспектърни умения, нашите специалисти са вещи в оказването на помощ да изградите по-добър, по-силен, по-конкурентен и печеливш бизнес.  Ние можем да Ви помогнем да гарантирате, че Вашите продукти, както и процеси, отговарят на разпоредбите, които се отнасят специално за Вашата област на производство, и да Ви помогнем да докажете, че сте в пълно съответствие със законодателството.

Разберете още днес повече за това, как можем да Ви помогнем във Вашето стоково производство и процеси.

 

 

КОНТАКТИ

СЖС БЪЛГАРИЯ ЕООД

  • Цариградско Шосе 115Г
    Мегапарк етаж 6 зона Ц
    София, 1784
    България
  • t   +359 29 10 15
  • f   +359 29 81 81 43
  • e   Напишете ни имейл

Е-абонамент

Регистрирайте се за получаване на публикациите и информационните бюлетини на SGS за събития във вашия регион и по целия свят.
БЪДЕТЕ В КРАКАБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА