Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Здраве И Безопасност

Категории

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менюто

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менютоНачалоЗдраве И Безопасност

Свързани линкове

Преглед

Ние правим работната Ви среда възможно най-безопасна, чрез грижливо провеждани оценки и предприемане на превантивни мерки. Посредством широк обхват международни стандарти, ние гарантираме, че компаниите разполагат с ефективно действащи системи за ЗБУТ за защита на служителите, повишаваме потребителското доверие и подобряваме Вашата бизнес репутация.

Качество, здраве, безопасност и околна среда: с помощта на SGS можете да проявите грижа.

Здравето и безопасността на труда са основна грижа за успешния бизнес – благосъстоянието и безопасността на Вашия персонал трябва да бъдат от първостепенно значение, защото, според популярното твърдение, хората са най-важният актив. Освен това, наред с непосредствената грижа за собствения Ви персонал, една система от политики за качество, здраве, безопасност при работа и околна среда, би имала и вторичен ефект – Вие можете да предпазите също и колеги, членове на семейството, възложители, клиенти, доставчици, близки общности и други членове на обществото, които са под влиянието на Вашата работна среда.

Без съмнение Вие вече сте въвели политики и процедури за здраве и безопасност. Но сигурни ли сте, че се придържате към най-добрите практики? Спазвате ли местните, националните, а дори и международните разпоредби? И ако според Вас е така, можете ли да го докажете?

В SGS, ние разполагаме с решения и отговори.  Ние можем да осигурим консултации и обучение по широк спектър въпроси на качеството, здравето, безопасността и околната среда. Като водеща световна компания за проверка, сертификация, тестване и верификация, ние сме напълно запознати с местното законодателство и международните стандарти. Стандарти като ISO 31000 и REACH. Ние можем да Ви помогнем за производствената или промишлена хигиена, Вашата работна среда по отношение на качество на въздух, запрашеност, шум и вибрации, техническо обследване и опасни вещества. Ние сме специалисти и в областта на екологичните оценки и икономическата и социална устойчивост.

Заедно ние можем да променим Вашата работна среда. Свържете се с нас сега, за да научите какво можем да направим за Вас.

 

SafeAPPLY Case StudySafeApply Online Course ApplicationGlobal mining company works with SGS in the verification of contractor skills. ...
SafeSTAX Case StudySGS Academy and SafeSTAXHelping an Australian Mining Company Identify and Monitor Competent Operational Teams Using SGS Academy and SafeSTAX ...
SafeAUDIT Case StudyManaging Supplier Compliance with SafeAUDITA module of SafeSTAX ...

КОНТАКТИ

СЖС БЪЛГАРИЯ ЕООД

  • Цариградско Шосе 115Г
    Мегапарк етаж 6 зона Ц
    София, 1784
    България
  • t   +359 29 10 15
  • f   +359 29 81 81 43
  • e   Напишете ни имейл

Е-абонамент

Регистрирайте се за получаване на публикациите и информационните бюлетини на SGS за събития във вашия регион и по целия свят.
БЪДЕТЕ В КРАКАБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА