Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Финанси

Категории

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менюто

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менютоНачалоФинанси

Преглед

Ние предлагаме независими консултации в широк кръг области, свързани с услуги по финансирането на проекти, за да помогнем на организациите да гарантират, че разполагат с правилните съвети за кредитиране, управление на риска, търговия, одитна сертификация и верификация, както и обучение по финанси в подкрепа на техните решения за проектно финансиране, за да се съсредоточат върху устойчивостта, социалната и екологична оценка на риска и управлението.

Финансови услуги: когато става дума за пари, SGS може да Ви помогне при вземането на бизнес решения.

Ако Вашият клиент се обърне към Вас за инвестиции или заеми за нов проект, придобиване или рисково начинание, как може да сте сигурни, че идеята е жизнеспособна? Как можете да направите добра инвестиция или да решите да отпуснете заем, когато предложението е технически широкомащабно, реализацията му може да отнеме години, и само експертното, научно око може да бъде убедено?

Възползвайте се от услугите на SGS. За начало, ние предлагаме пакет услуги, свързани с предпроектно обследване. Техническо, икономическо, екологично и социално обследване, оценка на риска и на запасите – това са услугите, които можете да използвате в случай на необходимост, а нашите екипи са на разположение през цялата фаза на разработване на проекта. Ние притежаваме необходимия опит и международни познания, за да гарантираме, че Вашият проект се разработва съгласно изискваните от Вас стандарти, независимо в коя част на света работите.

По време на фазите на изпълнение на проектите, ние можем да извършваме мониторинг на строителството, проверки на разходите, социален и екологичен мониторинг, мониторинг на въвеждането в експлоатация и оперативен мониторинг, наред с управление на техническия и финансов риск, гаранционно обслужване и услуги за обезпечение.

Финансистите и банките, които осигуряват финансиране в улеснение на търговията, също се нуждаят от сигурност.  Ние инспектираме, тестваме и верифицираме товари и стоки, осъществяваме управление на обезпечения и Ви помагаме за потока от търговската документация. Изберете SGS като трета страна – гарант, че стоките съществуват така, както трябва и на правилното място.

Ако търгувате с материали или стоки, нашите услуги по инспекция могат да помогнат да гарантирате, че получавате това, за което плащате, и че както Вие, така и Вашият клиент получавате точното качество, точното количество, доставени на точното място, и непокътнати.  Онлайн анализ? PLC-базирани системи за контрол? Лаборатории на място? Ние можем да Ви помогнем да поддържате качеството и да спазвате Вашите обещания.

Без да се надценява повече, отколкото може би си мислите, SGS може да Ви окаже съдействие буквално във всеки отрасъл.  Като водеща световна компания за изпитване, верификация, сертификация и инспекция, ние имаме глобален обхват, напълно запознати сме с местните, национални и международни стандарти и законодателство, а нашите специалисти имат познания и опит в конкретните си области.

Както при всяко добро обслужване, Вие можете да изберете точните умения и възможности, от които имате нужда. Те могат да бъдат използвани, за да разширите съществуващия си опит, или можете просто да възложите услугите, от които се нуждаете на SGS и ние ще се погрижим за всичко вместо Вас.

 

КОНТАКТИ

СЖС БЪЛГАРИЯ ЕООД

  • Цариградско Шосе 115Г
    Мегапарк етаж 6 зона Ц
    София, 1784
    България
  • t   +359 29 10 15
  • f   +359 29 81 81 43
  • e   Напишете ни имейл

Е-абонамент

Регистрирайте се за получаване на публикациите и информационните бюлетини на SGS за събития във вашия регион и по целия свят.
БЪДЕТЕ В КРАКАБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА