Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Енергетика

Категории

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менюто

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менютоНачалоЕнергетика

Свързани линкове

Преглед

Нашите услуги в областта на енергетиката се фокусират върху два ключови елемента – съобразяване с търсенето в отрасъла на възобновяемата енергия и технологиите, които правят възможно улавянето и трансфера на енергия от източници като вятъра, слънцето и приливните вълни, и модернизация на конвенционалните електроцентрали и строителство на нови, отговарящи на стриктните разпоредби. Нашите експертни умения в сектора ще Ви преведат през всички аспекти, гарантирайки че разпоредбите се спазват, безопасността във всяка фаза се взема предвид и въздействието върху околната среда се ограничава.

Енергетика: SGS притежава силата да Ви помогне да изградите по-стабилен бизнес.

Съвременният свят не би бил нищо без предвидимото и надеждно производство, разпространение и снабдяване с електроенергия.  Енергийната индустрия e многолика и разнообразна, включва широк спектър от специалности и процеси.

Благодарение на нашите познания и опит, SGS е веща в оказването на  съдействие на енергийните компании при водене на нормален, печеливш и надежден  бизнес. Ние притежаваме конкретни експертни умения в следните области.

Нефтодобив

Ние помагаме на петролни компании, търговци, рафинерии, независими  оператори на складове, петролопроводни компании, разпространители на  едро, превозвачи на горива и продавачи на крайни потребители в  бензиностанциите.  Нашите независими инспектори верифицират и валидират всичко – от качеството на горивата до равнището на складовите запаси.

Добив На Природен Газ

Нашите услуги ще Ви облагодетелстват ако се занимавате с добив на природен газ и производство на газ от въглища, както и с разпространение и продажби. Например, нашите всеобхватни лабораторни услуги могат да изпитват състава на природния газ, ние можем да извършваме калибриране на плавателни съдове за ВПГ, а ако Ви е необходим преносим пробовземател и изпитвателна сондажна кула, ние разполагаме с оборудването и квалифицирания да работи с него персонал.

Производство На Електроенергия

Производството, разпространението и продажбите на електроенергия са сложни, затова оставете на SGS да Ви помогне да опростите и да оптимизирате процеса. Ние предлагаме широк спектър услуги за съдействие на електрическите компании от производството на електроенергия до анализа на риска.

Въгледобив

От услуги при проучването до напускането на дадена мина, която е достигнала края на експлоатационния си период, SGS предлага богата гама от услуги за въгледобивния отрасъл. Само един пример – ние извършваме анализ на въглища, инспекция на товари и плавателни съдове, визуална инспекция, инвентаризационно измерване на запаси, услуги по инспекция на оборудването, традиционно и механизирано вземане на проби, както и предоставяне на гама на полеви и наети лабораторни съоръжения на въгледобивния сектор.

Производство На Възобновяема Енергия

Производството на възобновяема енергия е една от най-горещите световни теми. То включва компании за производство на алтернативна и устойчива енергия, в това число занимаващите се с водна, вятърна и слънчева енергия, и производство, разпространение и продажби на алтернативни горива.

Всички наши услуги, свързани с производството на енергия, могат да се използват самостоятелно, или за усъвършенстване на съществуващи работни процеси и методики. Свържете се с нас днес, за да научите как можем да Ви помогнем във Вашия бизнес.

 

КОНТАКТИ

СЖС БЪЛГАРИЯ ЕООД

  • Цариградско Шосе 115Г
    Мегапарк етаж 6 зона Ц
    София, 1784
    България
  • t   +359 29 10 15
  • f   +359 29 81 81 43
  • e   Напишете ни имейл

Е-абонамент

Регистрирайте се за получаване на публикациите и информационните бюлетини на SGS за събития във вашия регион и по целия свят.
БЪДЕТЕ В КРАКАБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА