Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Химическа Промишленост

Категории

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менюто

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менютоНачалоХимическа Промишленост

Преглед

С все по-нарастващата употреба на химически вещества в потребителските стоки, заплахите за здравето, особено при продуктите за деца, са постоянно във фокуса на вниманието на отрасъла. Ние помагаме за облекчаване на Вашите притеснения като предлагаме лабораторни услуги за изпитване на безопасността на Вашите продукти и оказваме съдействие в контрола на употребата на химикали, в съответствие с допустимите за Вашия отрасъл нива.

Химическа промишленост: услуги от SGS за компании, произвеждащи промишлени химикали.

От пестицидите и нефтохимическите продукти до направените от тях парфюми и бои, химикалите и продуктите от тях са навсякъде.  Ето защо химическата промишленост е такъв голям бизнес, в центъра на съвременната световна икономика.  В най-основния ѝ вид ние разглеждаме химическата промишленост като превръщане на суровини като нефт, природен газ, въздух, вода, метали и нерудни изкопаеми в буквално десетки хиляди крайни продукти.

Няма нужда да се споменава, че химическата промишленост е също и много сложна, изпълнена със сложно оборудване и понякога затруднена и опасна логистика.

В SGS ние предлагаме пълна гама от услуги на  на своите партньори в химическата промишленост. Като водеща световна фирма за изпитване, сертификация, верификация и инспекции, ние разполагаме с експертните умения, опита и глобалния обхват да Ви съдействаме при покриването на националните и международни стандарти. Ние можем да Ви помогнем да обучите Вашите служители, така че да бъдат по-мотивирани, продуктивни и уверени в своята кариера. А ако имате нужда от допълнителен персонал за даден проект, ние разполагаме с банка от хора – от опитни оператори до квалифицирани учени, които са готови да Ви помогнат.

Някои от нашите услуги включват по-специално услуги по суровините и такива по крайните продукти (като агрохимикали, потребителски химикали, пластмаси и синтетични влакна, каучук и естествени влакна, фармацевтични продукти и промишлени химикали).

Наред със съвместната работа по изпитване, инспекция, верификация и сертификация на конкретни химически продукти, ние можем да помогнем на Вашия бизнес да се развива нормално, рентабилно и ефективно чрез услуги по управление на целостта на активите, програми за изучаване на икономически методи за оптимизация (LEAN), услуги за целия жизнен цикъл на проекта и техническа подкрепа.

Някои от най-големите и успешни световни химически компании вече са поверили на SGS осигуряването на услугите, от които имат нужда, за да продължат да бъдат иновативни, устойчиви, ефективни и конкурентоспособни.

Много от нашите услуги са предназначени да подобрят Вашите съществуващи процеси и процедури. Моля свържете се с нас днес, за да

 

КОНТАКТИ

СЖС БЪЛГАРИЯ ЕООД

  • Цариградско Шосе 115Г
    Мегапарк етаж 6 зона Ц
    София, 1784
    България
  • t   +359 29 10 15
  • f   +359 29 81 81 43
  • e   Напишете ни имейл

Е-абонамент

Регистрирайте се за получаване на публикациите и информационните бюлетини на SGS за събития във вашия регион и по целия свят.
БЪДЕТЕ В КРАКАБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА